ZEUS 2K VOLLEYBALVERENIGING SNEEK

Volleybalvereniging Sneek | vc Zeus2k

In memoriam

 

Rutger Leijenaar

 

23 juni 1979 – 19 september 2021

 

Afgelopen zondag bereikte ons het trieste bericht dat onze oud-vrijwilliger Rutger Leijenaar op 42-jarige leeftijd plotseling is overleden. Rutger was een volleybalman in hart en nieren en was voor velen een bekende in de Sneker Sporthal. Hij heeft meer dan 20 jaar lang diverse functies vervuld binnen VC Sneek.

 

Rutger was als stille kracht actief op de achtergrond waarbij hij ervoor heeft gezorgd dat onder andere de communicatiecommissie binnen VC Sneek werd opgericht en de site van VC Sneek werd “geboren”.  Met zijn positief kritische blik hield hij velen scherp en bij de les. Rutger was een communicator pur sang.

 

Rutger heeft de afgelopen 10 jaar zelf het spelletje gespeeld bij zijn vrienden van VC Zeus2k. Het was voor hem tijdens en vooral na de trainingen, wedstrijden in de Sneker Sporthal en op het jaarlijkse Lycurgus Ameland Toernooi genieten en ontspannen, waarbij wijze lessen werden gedeeld onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Het kwam regelmatig voor dat hij na de donderdagavondtraining inspiratie op deed en tot diep in de nacht inhoud gaf aan het programmaboekje van de eerstvolgende wedstrijd van het 1e damesteam van VC Sneek. Zo hoefde hij enkel vrijdagochtend de spellingscontrole nog te doen.

 

In de Sneker Sporthal heeft Rutger ook de liefde van zijn leven ontmoet! Samen met Fenna en de overige dames van het 1e damesteam van VC Sneek hebben ze mooie hoogtepunten meegemaakt waarbij hij als manager wederom op de achtergrond alle zaken regelde. Met de geboorte van Liv en Nova was hun geluk compleet en hadden ze nog vele plannen in gedachten. Helaas is daar de afgelopen week een abrupt einde aan gekomen.

 

Wij wensen Fenna, zijn kinderen Liv en Nova, zijn schoonouders, zijn zus, schoonzus, zwagers, neefje en nichtjes en alle overige familieleden en vrienden heel veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.

 

De inbreng en inzet die Rutger heeft gehad binnen de volleybalwereld in Sneek zullen we nooit vergeten.

 

Het bestuur, vrijwilligers en de leden van VC Sneek en VC Zeus2k

 

Op zondag 26 september vanaf 14.00 uur willen we met een ieder vanuit de volleybalwereld het leven van Rutger vieren in de Sneker Sporthal. Mocht u mooie anekdotes, herinneringen of foto’s hebben dan willen wij u vragen om deze aan het papier toe te vertrouwen en mee te nemen naar de Sneker Sporthal. Uiteraard is het ook mogelijk om deze te mailen naar rutger@podgers.nl

 

 

 

Volleybalvereniging vc Zeus2k uit Sneek!

 

vc Zeus2k

vc Zeus2k is dé volleybalvereniging uit Sneek. Als je een vereniging zoekt waarbij volleybal hand in hand gaat met gezelligheid dan hoef je niet verder te zoeken. Na elke training of wedstrijd zijn er genoeg mensen van Zeus in de kantine te vinden. Ben je geïnteresseerd neem dan contact met ons op.

 

Op deze site vind je alle informatie over onze vereniging. Uitslagen, standen, teams, sponsoren en veel meer. Ook kun je op een snelle manier in contact komen met de juiste personen binnen vc Zeus2k.

 

 

Wij zijn altijd bezig om onze website te optimaliseren.
Meld je suggesties via het contactformulier.

Twitter

Laatste nieuws

Contact

 

Voorzitter:

A.J. v/d Kooi

voorzitter@zeus2k.nl 

 

Penningmeester:

C.D. Poiesz

penningmeester@zeus2k.nl

 

Secretaris:

L. Woltjer

secretaris@zeus2k.nl